Srijeda, 7. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Vozačica koja je naletjela na maloljetnog pješaka pobjegla ubrzo je uhićena

Autor: Hina

26.03.2023. 14:37
Vozačica koja je naletjela na maloljetnog pješaka pobjegla ubrzo je uhićena

Foto: MUPVukovarsko-srijemska policija uhitila je vozačicu koja je u subotu u Vukovaru osobnim automobilom ozlijedila maloljetnog pješaka koji je prelazio cestu preko obilježenog pješačkog prijelaza te pobjegla s mjesta nesreće.


Nesreća se dogodila u večernjim satima u vukovarskoj Ulici dvanaest redarstvenika u trenutku kada je maloljetnik prelazio cestu preko pješačkog prijelaza. Nakon što je vozilom kojim je upravljala naletjela na maloljetnika, vozačica je pobjegla s mjesta nesreće dok je maloljetniku pružena pomoć u vukovarskoj bolnici gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen.


U 22 sata u Borovu policijski službenici pronašli su osobni automobil vukovarskih registracijskih oznaka koji se dovodi u vezu s prometnom nesrećom. Očevidom je utvrđeno da je njime upravljala 38-godišnjakinja koja je uhićena i nad njom provedeno kriminalističko istraživanje, navode iz policije.
Od vozačice su izuzeti uzorci krvi i urina radi analize na prisutnost alkohola u organizmu. Nadležnom državnom odvjetništvu policija će dostaviti kaznenu prijavu.