Petak, 14. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

ŠOKANTNO

UZNEMIRUJUĆE Užas u Zagrebu. Muškarac se polio benzinom i zapalio ispred zgrade Vlade

Autor: Portal Novi list

11.06.2024. 10:37
UZNEMIRUJUĆE Užas u Zagrebu. Muškarac se polio benzinom i zapalio ispred zgrade Vlade

Foto: Patrik Macek/PIXSELLOko 9:40 ispred zgrade Vlade RH na Markovom trgu nepoznati muškarac se polio benzinom i zapalio, javlja Jutarnji list.


Ostali detalji za sada nisu poznati, kao ni u kakvom je stanju unesrećeni muškarac. Po neslužbenim informacijama Indexa, ima teške opekline ali je u trenutku dolaska hitnih službi još bio živ.


Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su kako se muškarac polio benzinom i zapalio u 9:37 sati s južne strane Markovog trga.
Na fotografijama agencije Pixsell vidljivo je kako su na Markov trg izašli i Andrej Plenković, te ministri Marko Primorac i Ante Šušnjar. Potpuno su šokirani i uznemireni prizorom.


Po informacijama 24 sata, čovjek koji se samozapalio je prebačen u Traumatološku kliniku u Draškovićevu i u jako je teškom stanju.


“Pacijent je u jako teškom stanju i provodi se intenzivno liječenje”, rekao je ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice dr. Davor VagićPatrik Macek/PIXSELL


*uskoro opširnije


Suicidalne i depresivne osobe u Hrvatskoj savjetodavnu pomoć mogu dobiti na više mjesta, a postoji i nekoliko telefonskih brojeva na kojima mogu zatražiti za psihološku pomoć:


Centar za krizna stanja i prevenciju suicida: 01 2376 335 (radi od 0 do 24 sata)


Plavi telefon: 01/4833888 ([email protected])


Psihološki centar TESA: 01/4828888 ([email protected])