Subota, 15. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Jezivi zločin

Užas u Zagrebu! Sjekirom napao ženu i ubio dijete

Autor: P. N.

05.01.2023. 09:00
Užas u Zagrebu! Sjekirom napao ženu i ubio dijete

Foto: PixabayKuća u Kanalskom putu u zagrebačkom naselju Kozari put noćas je bila poprište jezivog zločina. Epilog je smrt djevojčice u dobi od samo godinu i pol dana, a samo malo kasnije i ubojice.


Jutarnji list neslužbeno doznaje kako je 41-godišnji G. P. sinoć u 20.30 sati upao u kuću kojoj je s djetetom živjela njegova bivša partnerica (41). Izbila je svađa, nakon čega je muškarac na svoju bivšu suprugu navalio oštrim predmetom. Index je objavio kako je u pitanju sjekira.


Nakon toga je navalio i na dijete, kojem je također nanio stravične ozljede. Majka i dijete prevezeni su u bolnicu, no djetetu, nažalost, nije bilo spasa. Ubrzo je preminulo unatoč svim naporima liječnika.
Počinitelj užasa potom je pobjegao u nepoznatom pravcu. Završio je na zagrebačkoj zaobilaznici gdje je na njega pod još nejasnim okolnostima naletjelo nepoznato vozilo i usmrtilo ga na mjestu.


“Sjekirom je napao dijete od godinu dana i ženu i pobjegao. Pola sata kasnije je poginuo u prometu”, kazao je za 24 sata jedan od svjedoka užasa u Zagrebu.


Policijski očevid i dalje traje, a iz PU zagrebačke rekli su da će o slučaju izdati posebno priopćenje.


Uskoro opširnije…