Nedjelja, 21. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

opsadno stanje

Užas u Velikoj Gorici. Muškarac puškom ubio ženu i počinio samoubojstvo

Autor: P. N.

29.12.2023. 11:43
Užas u Velikoj Gorici. Muškarac puškom ubio ženu i počinio samoubojstvo

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELLJedna žena ubijena je u stravičnom zločinu do kojeg je malo prije došlo u Velikoj Gorici, a dramatična situacija u tom gradu traje i dalje.


NOVO 11:51 Kako neslužbeno doznaju Kronike Velike Gorice, muškarac je počinio samoubojstvo.


NOVO 11:34 Prema neslužbenim informacijama, muškarac u Velikoj Gorici ubio je majku.
NOVO 11:16 N1 neslužbeno doznaje da je ubojica blokiran u kući, koja je opkoljena pripadnicima policije i specijalaca.


NOVO 11:10 Danas, 29. prosinca oko 10 sati u Velikoj Gorici, Zagrebačka ulica, u trgovini je muškarac vatrenim oružjem usmrtio žensku osobu, potvrdila je policija.


NOVO 11:05 Policija i pripadnici ATJ Lučko koji ga traže su u potpunosti blokirali Zagrebačku ulicu i okolicu ulice, javlja portal vgradu.hr


—-


Prema pisanju Jutarnjeg lista, muškarac je nešto iza 10 sati iz puške ubio ženu i pobjegao. Na terenu je veliki broj policajaca koji ga traže.


“Susjeda je dotrčala do naše kuće, zapomagala je ‘upomoć‘, čulo se nešto kao petarda. Ona je uletjela unutra i on ju je upucao. Ja sam brzo odvukao mamu gore da ne pogodi i nas”, ispričao je za Jutarnji list svjedok.


Rekao je da na prvu nisu bili sigurni je li žena mrtva, ali je ubrzo potvrđena najgora vijest. Prema pisanju Jutarnjeg, u Velikoj Gorici se čulo još pucnjeva, a policija je građanima poručila da ne izlaze iz kuća.


Uskoro opširnije…