Srijeda, 4. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

PU ZADARSKA

U prometnoj nesreći u Škabrnji jedna osoba teže ozlijeđena

Autor: ZL

05.12.2022. 16:23
U prometnoj nesreći u Škabrnji jedna osoba teže ozlijeđena

Foto: Novi listJutros, 05. prosinca u 07.50 sati na državnoj cesti DC -56, na ulazu u mjesto Škabrnja, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.


Prema rezultatima očevida, do prometne nesreće je došlo kada je 31-godišnja hrvatska državljanka, vozačica automobila Volkswagen zadarskih registarskih oznaka krećući se u smjeru Škabrnje, zbog neprilagođene brzine te osobinama i stanju kolnika, izgubila nadzor nad vozilom uslijed čega je vozilom prešla na prometnu traku namjenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera gdje dolazi do udara u prednji dio automobila Volkswagen Polo kojim se u pravcu Zadra kretao 56-godišnji hrvatski državljanin.


U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede, opasne po život zadobio je 56-godišnji vozač, te je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Zadar, dok je 31-godišnjoj vozačici i djetetu, putniku u istom vozilu, također pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar gdje će im se utvrditi težina zadobivenih ozljeda.
Za vrijeme obavljaja očevida, u vremenu od 09.00 do 12.55 sati, navedena dionica ceste bila je zatvorena za sav promet te se promet odvijao obilaznim pravcima.