Subota, 9. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

lopovi ne staju

U krađama diljem županije provalnici uzimali novac, romobile, laptope

Autor: K.E.

14.08.2023. 10:14
U krađama diljem županije provalnici uzimali novac, romobile, laptope

Foto: PexelsJučer, 13. kolovoza u Viru nepoznati počinitelj je otuđio električni romobil u vlasništvu  42-godišnjakinje. Materijalna šteta je nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.


Jučer, 13. kolovoza u Mandrama nepoznati počinitelj je iz apartmana 49-godišnjaka otuđio novac. Materijalna šteta je nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.


Sa subote na nedjelju, 11./12. kolovoza u Zadru u Ulici Ivana Lucića nepoznati počinitelj je iz stana 31-godišnjeg vlasnika  otuđio novac. Materijalna šteta je nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.
 U subotu, 11. kolovoza u Zadru na predjelu Dikla nepoznati počinitelj je otuđio torbu s prijenosnim računalom i opremom, u vlasništvu  63-godišnjaka. Materijalna šteta je nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.