Petak, 2. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

pu ličko senjska

U Gospiću apsurdna krađa svega i svačega, u Otočcu uzeo avans, ali nije započeo radove

Autor: Marin Smolčić

13.01.2023. 11:32
U Gospiću apsurdna krađa svega i svačega, u Otočcu uzeo avans, ali nije započeo radove

Foto: Arhiva ZL

Iz policijskih bilješki najčešće doznajemo kako lopovi diljem Like najviše kradu novac, drva, tehničku robu, suho meso ili žive janjce. Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krađe-svega i svačega.
Sumnjiči se da je jučer, 12. siječnja 2023. godine u Gospiću iz jednog trgovačkog centra ukrao razne predmete čime je pravna osoba oštećena za iznos od 163 eura. Pri tome je pokušao ukrasti žilete, četkice i pastu za zube, lak za kosu, čačkalice, kreme za lice…


Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijevare.


Ovaj majstor-građevinac se sumnjiči da je tijekom kolovoza 2022. godine, nakon dogovora oko izvođenja radova na kući 66-godišnjakinje i 57-godišnjakinje na području Otočca, nakon sklapanja ugovora od vlasnice primio avans od više tisuća kuna. Vlasnice kuće ga više nikada nisu vidjele, radove nikada nije započeo niti im je vratio novac.


Protiv počinitelja će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljene kaznene prijave.