Petak, 21. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

30 C°

Tijekom vikenda nove teške krađe diljem županije

Autor: K.E.

21.08.2023. 10:29
Tijekom vikenda nove teške krađe diljem županije

Foto: PexelsJučer, 20. kolovoza u Viru, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.


Jučer, 20. kolovoza u Kruševu, nepoznati počinitelj je provalio u apartman kojeg koristi 55-godišnji slovenski državljanin, odakle je otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.


Jučer, 20. kolovoza u Biogradu, nepoznati počinitelj je provalio u apartman kojeg koriste njemačke državljanke u dobi od 60 i 57 godina, a potom u kuću 79-godišnjeg hrvatskog državljanina odakle je otuđio novac.  Materijalna šteta iznosi preko tisuću eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.
Isto tako, 20. kolovoza u Turnju, nepoznati počinitelj je provalio u kuću 35-godišnjeg hrvatskog državljanina, odakle je otuđio novac  te u kuću 69 godišnje vlasnice odakle je otuđio novac i nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnose kaznene prijave zbog teških krađa.