Subota, 13. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Uhićen ubojica

Suludi pohod u Sisku: Žena izgubila život, još četiri osobe teško ozlijeđene

Autor: P. N.

02.07.2023. 08:08
Suludi pohod u Sisku: Žena izgubila život, još četiri osobe teško ozlijeđene

Foto: Edina Zuko/PIXSELLMuškarac koji se dovodi u vezu s pucnjavom na sisačkom području je uhićen, dovodi se u službene prostorije policije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje, izvijestila je sisačko-moslavačke policija u nedjelju rano ujutro. U pucnjavi u romskom naselju Capraške Poljane smrtno je stradala 45-godišnjakinja dok su četiri osobe ranjene.


Medicinska pomoć im se pruža u sisačkoj Općoj bolnici gdje je utvrđeno da su teško ozlijeđene. Prilikom intervencije u ovom događaju lakše je tjelesne ozljede zadobio vatrogasac.


Mediji navode, pozivajući se na svjedoke, kako je muškarac pucao iz kalašnjikova. Liječnička pomoć pružena je i dvjema osobama, među kojima je jedno dijete, koje su bježeći lakše ozlijeđene.
U nesvakidašnjem događaju su u potpunosti izgorjele dvije obiteljske kuće i jedan automobil, dok su jedna kuća i jedan automobil djelomično izgorjeli, priopćila je policija.


Kako je prethodno javljeno ubojica je navodno svoj luđački pohod započeo kod prvog susjeda. Na njih je otvorio vatru, a onda i zapalio dvije susjedove kuće. Navodno je tvrdio da ga truju i imao psihičkih problema.