Četvrtak, 7. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

SERIJA KRAĐA

Provalio u kuću u Zemuniku, ukrao novac i zlatni nakit

Autor: R.H.

25.09.2023. 10:28
Provalio u kuću u Zemuniku, ukrao novac i zlatni nakit

Foto: FAHPU Zadarska izvijestila je o krađama koje su se dogodile tijekom vikenda na području županije. Sa subote na nedjelju 23./24. rujna u Zadru u Ulici Ivana Meštrovića, nepoznati počinitelj je provalio u kamper vozilo 67-godišnjeg državljanina Francuske odakle je otuđio uređaj za navigaciju. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.


U nedjelju, 24. rujna u Zemuniku, nepoznati počinitelj je provalio u kuću 63-godišnje vlasnice odakle je otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.


U posljednja četiri dana u Jagodnji Donjoj nepoznati počinitelj je otuđio pumpu za navodnjavanje u vlasništvu 42-godišnjeg hrvatskog državljanina. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.