Utorak, 25. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

33-godišnjak

Prijevarom oštetio vlasnika ugostiteljskog objekta na zadarskom području

Autor: K.E.

15.12.2023. 09:59
Prijevarom oštetio vlasnika ugostiteljskog objekta na zadarskom području

Foto: Mateo Levak/NL

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za dvije prijevare.


Sumnjiči ga se da je od veljače do srpnja ove godine s ciljem pribavljanja nepripadne materijalne koristi, držao u zabludi odgovornu osobu trgovačkog društva te u više navrata putem otpremnica preuzeo razni građevinski materijal, ukupne vrijednosti oko 35 tisuća eura, za koji iznos je oštećeno trgovačko društvo sa sjedištem na području Međimurja.


Također ga se sumnjiči da je na prijevaran način oštetio vlasnika ugostiteljskog objekta na zadarskom području, na način da nakon što su mu u studenom prošle godine izdani računi za usluge i konzumaciju, na ukupan iznos preko 4 300 eura, račune nije platio.


Zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela prijevara, protiv 33-godišnjaka podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru te je jučer po dovršetku kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku.