Srijeda, 22. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Danas nova uhićenja

Nova video snimka otkriva trenutak u kojem je uboden navijač AEK-a?

Autor: P. N.

21.08.2023. 12:12
Nova video snimka otkriva trenutak u kojem je uboden navijač AEK-a?

Foto: TwitterGrčki portali pišu kako se tijekom današnjeg dana očekuje izdavanje novih naloga za uhićenje huligana koji su sudjelovali u krvavom sukobu u Ateni 7. kolovoza, tijekom kojeg je ubijen 29-godišnji navijač AEK-a Michalis Katsouris.


U međuvremenu se pojavila i nova video snimka uz tezu kako bi na njoj mogao biti vidljiv trenutak u kojem je Katsouris zadobio smrtonosni ubod u podlakticu, od kojeg je koju minutu kasnije nasmrt iskrvario.


Vlasti sada pozornost usmjeravaju na osobu u bordo majici koja trči pokraj Katsourisa neposredno prije nego je pao mrtav – nju se smatra ključnom u rasvjetljavanju okolnosti ubojstva.
Na snimci nije najlakše zaključiti što se stvarno dogodilo. Prema nekim tumačenjima, vidljiv je trenutak u kojem Katsouris zamahuje rukom prema natrag a drugi muškarac zamahuje rukom u kojoj se nalazi nepoznati oštri predmet u njegovom smjeru.


Kontakta je bilo, iako snimka ne otkriva puno. Je li to trenutak uboda, tek treba utvrditi, a sigurno je jedino da je Katsouris nešto kasnije shvatio da je uboden. Saginje se i gleda svoju lijevu rukom, a potom bježi do kioska kod kojeg pokušava naći zaklon..


Portal Newsbomb navodi kako je policija dosad identificirala četiri osobe koje se na snimkama nalaze pored Katsourisa. U idućih nekoliko sati trebali bi biti privedeni grčki državljani za koje se drži da su pomagali hrvatskim huliganima, a istodobno se traga i za pripadnicima BBB-a koji su uspjeli pobjeći s mjesta sukoba.