Utorak, 28. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

NEOVLAŠTENA PROIZVODNJA

Nabavljala veće količine marihuane, MDMA, heroina i amfetamina

Autor: Šarlota Brnčić

12.04.2024. 17:00
Nabavljala veće količine marihuane, MDMA, heroina i amfetamina

Foto: Arhiva ZLPolicijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Neovlaštena proizvodnja i promet drogama”.


Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičena nabavljala veće količine marihuane, MDMA, heroina i amfetamina, koju drogu je potom skrivala, miješala s punilima, vagala i prepakiravala u stanu u Sesvetama te tako pripremljenu drogu dalje preprodavala.


Obavljenom pretragom stana u kojem stanuje osumnjičena, pronađeno je ukupno 26,8 grama marihuane, 27 tableta droge MDMA, 13,2 grama MDMA, 0,65 grama heroina, 63,2 grama amfetamina, 48,0 grama punila za miješanje s drogom radi povećanja mase, tri digitalne vage za precizno mjerenje težine s tragovima droge, uređaj za vakumiranje s tragovima droge te predmeti za pakiranje droge.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenu predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.