Četvrtak, 20. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

policijsko izvješće

Na Bilom Brigu ukraden moped, na Bulevaru novac i zlatni nakit

Autor: K.E.

02.05.2023. 10:12
Na Bilom Brigu ukraden moped, na Bulevaru novac i zlatni nakit

Foto: Arhiva ZL

Tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak, 30.travnja/01. svibnja nepoznati počinitelj je na predjelu Bili Brig otuđio moped u vlasništvu 47-godišnjaka, vrijednosti preko tisuću eura, a na predjelu Crvenih kuća moped u vlasništvu 26-godišnjaka, vrijednosti nekoliko stotina eura.


Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.


Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjom hrvatskom državljankom, koju se sumnjiči da je tijekom veljače ove godine u Zadru u Ulici Ante Starčevića iz stana 85-godišnjakinje otuđila novac i zlatni nakit, čime je oštećenoj pričinila materijalnu štetu od više tisuća eura.


Protiv osumnjičene 42-godišnjakinje se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.


Krađa parfema


Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom kojeg se sumnjiči za krađu.


Sumnjiči ga se da je 29. travnja ove godine u Zadru u Ulici Benka Benkovića s ciljem da se nepripadno materijalno okoristi, ušao u trgovinu trgovačkog društva odakle je otuđio dva parfema vrijednosti oko 260 eura.


Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 30-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađa.