Nedjelja, 23. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

jučer u zadru

Motociklist u prometnoj nesreći zadobio teže tjelesne ozljede

Autor: K.E.

06.03.2023. 10:34
Motociklist u prometnoj nesreći zadobio teže tjelesne ozljede

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELLJučer, u nedjelju, 05. ožujka 2023. godine oko 17.45 sati, u Zadru u Ulici Hrvatskog saboru dogodila se prometna nesreća u kojoj je teže tjelesne ozljede zadobio 60-godišnji hrvatski državljanin, vozač motocikla zadarskih registarskih oznaka.


Prema rezultatima očevida do promene nesreće je došlo dok se 19-godišnja vozačica automobila Suzuki zadarskih registarskih oznaka, kretala u koloni prometnicom gdje je promet reguliran uz pomoć svjetlosne signalizacije te skretala u lijevo bez da se prethodno uvjerila da to može učiniti na siguran način, uslijed čega na nju nalijeće motocikl koji se kretao iz suprotnog smjera i zadržavao svoj smjer kretanja.


Nakon udara moticiklist pada na autmobil Suzuki, a potomi na kolnik ceste uslijed čega je ozlijeđen. Liječnička pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Zadar gdje su mu utvrđene teže tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju.
Policija utvrđuje sve okolnosti prometne nesreće, a u tijeku je kriminalističko istraživanje nad vozačicom u svezi kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.