Subota, 24. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

TRAGEDIJA U ITALIJI

Mobitel pao u kadu dok se punio, poginula 16-godišnjakinja

Autor: P. N.

04.05.2023. 15:00
Mobitel pao u kadu dok se punio, poginula 16-godišnjakinja

Foto: FacebookNamjeravala se relaksirati, legla je u kadu i mobitelom nazvala prijateljicu. Nije mogla ni slutiti što će se dogoditi nekoliko trenutaka kasnije. Djevojka je naime poginula uslijed strujnog udara. 16-godišnja Maria Antonietta Cutillo izgubila je život prekjučer kasno navečer u mjestu Montefalcione, u okolici talijanskog Avellina, piše La Stampa.


Naime, mobitel je bio priključen u izvor struje radi punjenja dok je djevojka razgovarala, a izgleda da joj je skliznuo iz ruke i pao u vodu, izazvavši strujni udar. Tijelo je odvezeno na obdukciju kako bi se utvrdio točni uzrok smrti djevojke.


Upozorenje je odaslala upravo prijateljica koja je u kobnom trenutku razgovarala s njom. Karabinjeri utvrđuju okolnosti nesreće, uzimaju u obzir mogućnost da je smrt uzrokovao mobitel, priključen u izvor struje radi punjenja, koji je pao u kadu punu vode u kojoj se nalazila djevojka.
Tijelo su u obiteljskom stanu pronašli roditelji nakon upozorenja njene prijateljice. Uzaludni su bili pokušaji hitne službe da je reanimiraju.