Četvrtak, 13. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

KAZNENA PRIJAVA

Maloljetnicu u Splitu držao zatočenu deset dana i prijetio joj

Autor: Hina

07.11.2023. 14:00
Maloljetnicu u Splitu držao zatočenu deset dana i prijetio joj

Foto: IlustracijaU jednomjesečnom istražnom zatvoru završio je 21-godišnjak kojega je maloljetna djevojka prijavila da joj je prije dva mjeseca oduzeo slobodu, deset dana ju držao zatočenu i prijetio joj, doznaje se u splitskoj policiji i na sudu.


Policija je medije šturo izvijestila da im je u nedjelju maloljetnica prijavila događaj iz rujna zbog čega su proveli kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje da je svojim ponašanjem ostvario obilježja kaznenih djela prijetnje i protupravnog  oduzimanja slobode.


Kratko su naveli da 21-godišnjaka sumnjiče da je u rujnu ove godine godine više dana, protiv njene volje, držao u kući oštećenu maloljetnicu pri čemu joj je upućivao i prijetnje.
Uz kaznenu prijavu je 21-godišnjak u ponedjeljak predan pritvorskom nadzorniku, a  dežurni sudac istrage odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor.


Neslužbeno se doznaje da je oteta djevojka 17-godišnjakinja kojoj je sloboda bila oduzeta deset dana, objekt u kojem se nalazila je u Splitu, a slučaj je prijavila policiji u pratnji punoljetne osobe.