Petak, 14. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

opet u akciji

Lopovi tijekom vikenda krali novčanike, lančiće i mobitele

Autor: K.E.

21.08.2023. 10:40
Lopovi tijekom vikenda krali novčanike, lančiće i mobitele

Foto: Arhiva ZLU subotu, 19. kolovoza u Zadru, u ulici Ruđera Boškovića nepoznati počinitelj je otuđio prijenosno računalo u vlasništvu 20-godišnjeg hrvatskog državljanina, dok je na Obali kneza Branimira nepoznati počinitelj iz ruksaka 31-godišnje državljanke Rumunjske otuđio novčanik. Materijalna šteta iznosi preko tisuću eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnose kaznene prijave zbog krađe.


U subotu, 19. kolovoza u Novigradu, nepoznati počinitelj je iz kuće 58-godišnjakinje otuđio mobitel i novčanik. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.


Jučer, 20. kolovoza u Zadru, u Ulici dr. Franje Tuđmana nepoznati počinitelj je iz stana 75-godišnjeg hrvatskog državljanina otuđio zlatni i srebrni nakit. Materijalna šteta iznosi preko tisuću eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.
U nedjelju, 20. kolovoza u Viru, počinitelj je s plaže otuđio novčanik 45-godišnjoj državljanki Austrije, dok je u Zadru na području Poluotoka nepoznati počinitelj otuđio novčanik 86.godišnjoj državljanin Njemačke. Materijalna šteta iznosi preko tisuću eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnose kaznene prijave zbog krađe.