Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

policijsko izvješće

Iz trgovine u Ulici Ive Mašine ukraden novac

Autor: Hina

16.05.2023. 10:38
Iz trgovine u Ulici Ive Mašine ukraden novac

Foto: PU ličko-senjska

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirana je teška krađa, krađa, narušavanje javnog reda i mira te šest prometnih nesreća u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena.


Jučer, 15. svibnja u Zadru, u ulici Ive Mašine, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva odakle je otuđio novac. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela teške krađe.


Tijekom vikenda, od 13. do 15. svibnja u Zadru, u Ulici Mile Gojsalić, nepoznati počinitelj je provalio u objekt u izgradnji, odakle je otuđio alat u vlasništvu 37-godišnjaka.


Materijalna šteta iznosi oko tisuću eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.


U nedjelju, 14. svibnja u Benkovcu, nepoznati počinitelj je s gradilišta otuđio drvenu opremu (oplate) za gradnju u vlasništvu trgovačkog društva. Materijalna šteta iznosi preko tisuću eura, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela krađe.