Četvrtak, 29. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

drske krađe

Iz stana na Relji ukraden zlatni nakit, na Jazinama skuter

Autor: K.E.

03.08.2023. 09:28
Iz stana na Relji ukraden zlatni nakit, na Jazinama skuter

Foto: PexelsTijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirano je nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, 1 teška krađa, 1 krađe, 2 narušavanja javnog reda i mira te 6 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba smrtno stradala, jedna osoba je teže ozlijeđena te su četiri osobe medicinski zbrinute i za sada još nije poznata težina ozljeda.


U vremenu od 28. srpnja do 02. kolovoza u Zadru u Zrinsko-Frankopanskoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 72-godišnjakinje odakle je otuđio zlatni nakit. Materijalna šteta je više tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.


S utoraka na srijedu, 01./02. kolovoza u Zadru na predjelu Jazina nepoznati počinitelj je otuđio skuter u vlasništvu 30-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi više stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe