Četvrtak, 22. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

neobična krađa

Iz kapelice u Dragama ukradeni liturgijski predmeti

Autor: K.E.

14.08.2023. 10:07
Iz kapelice u Dragama ukradeni liturgijski predmeti

Foto: PIXSELL/Ilustracija

U vremenu od 10. do 12. kolovoza u Dragama nepoznati počinitelj je provalio u kapelicu odakle je otuđio razne liturgijske predmete. Materijalna šteta je nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.


S petka na subotu, 11./12. kolovoza u Zadru u Ulici Akcije Maslenice nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio novac. Materijalna šteta je nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.


U subotu 12. kolovoza u Pakoštanima nepoznati počinitelj je provalio u kontejner  39-godišnjeg vlasnika odakle je uređaj za navigaciju, nakon čega je provalio i u obližnji štand u vlasništvu 27-godišnjaka odakle je otuđio mobitel.


Ukupna materijalna šteta je nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.