Četvrtak, 30. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Provedeno kriminalističko istraživanje

EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO Načelnik Kali nakon svađe pokušao pregaziti predsjednika lokalnog DDK

Autor: Toni Perinić

15.05.2024. 09:48
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO Načelnik Kali nakon svađe pokušao pregaziti predsjednika lokalnog DDK

Foto: Arhiva ZLPolicijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom na štetu 74-godišnjaka.


Sumnjiči ga se da je 14. svibnja ove godine oko 10 sati na otoku Ugljanu nakon verbalnog sukoba, a zbog ranije narušenog međusobnog odnosa s oštećenim, na kolniku sjeo u svoj automobil i pokrenuo ga dok se 74-godišnjak nalazio ispred vozila.


Uslijed kontakta s vozilom 74-godišnjak je prvo pao na poklopac motora automobila, a nakon toga na kolnik kojom prilikom je zadobio lakše tjelesne ozljede.
Liječnička pomoć pružena mu je u zadarskoj bolnici, a nakon zaprimljene dojave o događaju policijski službenici su na mjestu događaja proveli očevid. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 29-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru.


Kako nam je potvrđeno iz više izvora, 29-godišnjak je Bruno Mišlov, načelnik Općine Kali, a 74-godišnjak Dario Mišlov, predsjednik Udruge dobrovoljnih darivatelja krvi Kali.


Uskoro više.