Petak, 14. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

PU ZADARSKA

DRSKE KRAĐE U ZADRU: Krade se sve i svašta, ruksak, nakit, električni romobil...

Autor: Portal ZL

11.06.2024. 10:03
DRSKE KRAĐE U ZADRU: Krade se sve i svašta, ruksak, nakit, električni romobil...

Foto: Luka JeličićPU zadarska izvijestila je o krađama koje su se dogodile na području Zadra u proteklim danima. Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za krađu. Sumnjiči ga se da je 07. lipnja 2024. godine u jutarnjim satima u Zadru na predjelu Voštarnice otuđio ruksak s mobitelom i novcem, 23-godišnje državljanke Hong Konga. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 34-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađa.
U vremenu od 06. do 08. lipnja u Zadru na gradskom predjelu  Vidikovac nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću 55-godišnjaka odakle je otuđio razni zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.


U vremenu od 07. do 10. lipnja u Zadru na predjelu Poluotoka nepoznati počinitelj je otuđio električni romobil 41-godišnje hrvatske državljanke. Materijalna šteta je nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.