Četvrtak, 7. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

STRAŠNA NESREĆA

Djevojku (17) iz okolice Benkovca na odmorištu Sokolac pregazio autobus

Autor: Toni Perinić

02.10.2023. 10:16
Djevojku (17) iz okolice Benkovca na odmorištu Sokolac pregazio autobus

Foto: Ilustracija/Milivoj Mijošek, Glas IstreStrašan događaj potresao je nogometašice i upravu NK Vrčeva iz Glavice. Jučerašnja gostujuća utakmica u Pregradi ostat će im upamćena za cijeli život. Naime, po povratku za Glavicu, na odmorištu Sokolac, jučer oko 19 sati došlo je do nesreće, u kojoj je život izgubila 17 – godišnja djevojka iz okolice Benkovca.


Nju je, kako neslužbeno doznajemo, pregazio autobus, koji ih je i vozio na natjecanje. Riječ je o djevojci koja je išla kao pratnja jednoj nogometašici. Potresene djevojke iz kluba na ispitivanju su u policiji bile do tri sata ujutro, a tek su u ranim jutarnjim satima stigle na odredište.


O navedenom događaju, oglasili su se i iz PU ličko – senjske.
– U nedjelju, 1. listopada 2023. godine u 18,59 sati, na odmorištu Sokolac, na autocesti A-1, u smjeru Splita, dogodila se prometna nesreća na način da je 44-godišnji vozač upravljao autobusom zadarske registracijske oznake i prilikom pomicanja autobusa na poziciju za točenje goriva započeo radnju vožnje unaprijed, a da se prethodno nije uvjerio da istu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, gdje je udario u 17 – godišnjakinju koja je uslijed zadobivenih ozljeda na mjestu događaja smrtno stradala, objavili su iz policije.