Srijeda, 4. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Dikljanin uhićen zbog ozbiljnih prijetnji policajcima

Autor: Zadarski list

02.01.2023. 10:24
Dikljanin uhićen zbog ozbiljnih prijetnji policajcima

Foto: PU ličko-senjska

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave zadarske evidentirana je prijetnja, teška krađa, krađa, narušavanje javnog reda i mira te 12 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže te su četiri osobe lakše ozlijeđene.


Osumnjičen za prijetnju Policijski službenici Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za prijetnju prema policijskim službenicima. Naime, sumnjiči ga se da je u subotu 31. prosinca oko 03.40 sati u Zadru na predjelu Dikla, tijekom postupanja policijskih službenika koji su postupali po dojavi o mogućem nasilju u obitelji, uputio ozbiljne prijetnje prema policijskim službenicima.


Osumnjičenik je priveden u prostorije policije, gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijetnja, protiv 38-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.