Srijeda, 24. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

NESVAKIDAŠNJA NESREĆA

Alkoholizirani vozač teško ozlijedio alkoholiziranu pješakinju

Autor: Šarlota Brnčić

12.12.2023. 10:24
Alkoholizirani vozač teško ozlijedio alkoholiziranu pješakinju

Foto: IlustracijaU Slavonskom Brodu, na pješačkom prijelazu u Vukovarskoj ulici, u 22.55 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 53-godišnja pješakinja teško ozlijeđena.


Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo, jer 24-godišnjak upravljajući automobilom, nije propustio pješakinju koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu te je došlo do udara automobila u istu i njenog pada na kolnik.


Teško ozlijeđenoj 53-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć te je prevezena u bolnicu i zadržana na daljnjem liječenju.
Izvršenim alkotestiranjem sudionika prometne nesreće, utvrđeno je da je 24-godišnjak upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 1,73 promila, a u organizmu 53-godišnje pješakinje očitana je koncentracija od 0,67 promila.


24-godišnji vozač je smješten u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja utjecaja alkohola, i protiv istoga policija podnosi kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.