ponedjeljak, 28. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Treća malonogometna liga

Zemuniku i Pagu pripale triler završnice

Autor: Alen Plahinek

25.10.2024. 10:56
Zemuniku i Pagu pripale triler završnice

Foto: HU Antonio Jurjević



Suverenu vladavinu Trećom i put prema Drugoj ligi Udruge za mali nogomet Zadarske županije nastavio je Sveti Martin iz Pridrage. Peto slavlje u isto toliko utakmica znači još uvijek maksimalan učinak. Posljednji u nizu poražen je sastav Osam mladi s 5:2 u susretu kojeg je na svojim »leđima« riješio Vrankulj s hat-trickom u drugom dijelu nakon što je prvih 20 minuta završilo s 2:2.


Drugi je i dalje Albatros koji je upisao treću pobjedu zaredom, ovog puta protiv Azina 3:1. Na dvoznamenkasti broj bodova popeli su se Deportivo la Murvica i Pag. Murvičani su s 4:1 nakon odličnog drugog poluvremena nadvladali Briševo, dok su Pažani u zanimljivom susretu u završnici nanijeli prvi poraz Kukljici. Momčad s otoka Ugljana dvaput je izjednačavala rezultat, zatim povela i držala vodstvo do 30. minute. Tada Kukljičani zabijaju autogol, a onda u zadnjim trenucima Šćrbec svojim drugim golom donosi tri boda Pagu.


Sličan triler pripao je i Zemuniku protiv Posedarja (4:3). Posedarci su dva puta vodili, ali Tokić i Lučić u dvije minute u završnici susreta uspjeli su okrenuti vodu na mlin Zemuničana i uspjeli se probuditi, s obzirom na to da su došli do prve pobjede u sezoni. Ipak, Zemunik je još uvijek pretposljednji, no bodovno je sustigao konkurenciju. Posljednje mjesto i dalje vrlo uvjerljivo drži Privlaka 2017 koja je »stradala« s 5:0 od Kolana. »Čistu« pobjedu ostvarila je i Slivnica protiv Recreativa (3:0), a istaknuo se Lerga s dva gola u završnici susreta.




Rezultati 5. kola: Slivnica – Recreativo 3:0 (Lerga 2, Žuža), Kukljica – Pag 3:4 (Prekpalaj, Ortulan, Cukar/ Šćrbec 2, Maržić, Prekpalaj – ag), Osam mladi – Sveti Martin Pridraga 2:5 (Prtenjača, Rožman/ Buljat, Vedrić, Vrankulj 3), Privlaka 2017 – Kolan 0:5 (Zubović, Fumić 2, Čemeljić 2), Briševo – Deportivo la Murvica 1:4 (Jurlina/ Lučić, Klapan, Anić 2), Azine – Albatros 1:3 (Matković/ Mišković, Marelić 2), Zemunik – Posedarje 4:3 (Tokić, Buljat, Šare, Lučić/ Rončević 2, Šare).