Nedjelja, 20. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

MODNA ANALIZA

Špicerice pokazale što je ‘in’ ove sezone unatoč pomalo neugodnom vremenu

Autor: Helena Hoić

20.10.2024. 19:45
Špicerice pokazale što je ‘in’ ove sezone unatoč pomalo neugodnom vremenu

Foto: Mate Komina



Protekle subote nismo imali sreće s vremenom, jer su oblaci i povremena kiša pomutili planove za naše špicerice. Prava londonska atmosfera vladala je tako u subotu na zadarskim ulicama. Unatoč pomalo neugodnom vremenu, maštovitih kombinacija, pogađate, nije manjkalo. U prvom planu našli su se elegantni sakoi i vječni baloneri, uz bajkerske kožne jakne, profinjene košulje, retro traperice, midi suknje i jesenske haljine koje su oduševile. Dobro raspoložene i savršeno dotjerane špicerice sa zadarskih ulica otkrile su nam i kakva obuća će vladati u nadolazećem razdoblju.


Opušteno sa stilom


Foto: Mate Komina


Široke traperice tamnijeg denim tona vraćaju nas u šarm 70-ih! Njihova opuštena silueta pruža udobnost i ležeran stil idealan za svakodnevne aktivnosti. Laganu bež košulju lako je kombinirati s raznim komadima, a dodaje suptilnu eleganciju cijelom izgledu. Oversized naušnice unose dašak boho šarma i ističu ženstvenost, dok gležnjače u kaubojskom stilu savršeno zaokružuju ovu kombinaciju uz dozu stila i karaktera. Kombinacija idealna za opuštene dane kada želite izgledati shik!


Odvažni baloner


Foto: Mate Komina


Ova kombinacija savršeno balansira minimalizam i eklektičnost. Crne tenisice i majica čine osnovu ove odjevne kombinacije, a crna torbica prati taj elegantni minimalizam, dok bijele traper hlače daju svježinu outfitu. No, statement komad ove kombinacije je definitivno baloner. S jedne strane klasična crna, a s druge strane šareni mozaik koji dodaje umjetnički dojam i energiju. Ovaj odvažan komad transformira cijeli outfit, stvarajući savršen balans između jednostavnosti i živopisne kreativnosti!


Minimalizam


Foto: Mate Komina




Ova dama savršeno dočarava kako minimalistička elegancija može izgledati u svakodnevnim kombinacijama. Crni uski top divno se uklapa s bež hlačama ravnog kroja, stvarajući klasičan i sofisticiran kontrast. Ležerne bijele espadrile dodaju dašak opuštenosti, a sako koji nosi preko ruke samo naglašava cijelu priču. Ova kombinacija pokazuje da jednostavni komadi mogu izgledati vrlo shik kad ih znaš pravilno uskladiti!


Povratak kožnih komada


Foto: Mate Komina


S dolaskom hladnijih dana, kožni komadi se vraćaju u igru! Ova crna midi suknja s gumbima daje kombinaciji onaj pravi edgy dojam, a bijela majica s printom i kratkim rukavima unosi opuštenost, zadržavajući stil na visokoj razini. Casual tenisice savršeno se uklapaju u priču, dok bijela torbica dodaje dozu elegancije i osvježenja. Sunčane naočale i zlatni sat zaokružuju ovaj outfit – idealan za bezbrižnu šetnju gradom s puno stila!


Retro točkice


Foto: Mate Komina


Šarmantne točkice ove godine rade pravi povratak! Gledali smo ih na lepršavim proljetnim i ljetnim komadima, a sada i na klasičnim jesenskim kombinacijama. Ova dama odabrala je crnu bluzu s bijelim točkicama koja unosi dašak retro šarma u njezin outfit. Bluzu je sjajno kombinirala s crnim trapericama koje uvijek izgledaju elegantno. Savršeni kontrast čini roza torbica koja osvježava cijeli look. Odličan primjer kako ostaviti dojam s upečatljivim detaljima!