Četvrtak, 10. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

OD PONEDJELJKA

Odvodnja nastavlja radove na Kolovarama

Autor: Portal ZL

10.10.2024. 11:50
Odvodnja nastavlja radove na Kolovarama

Foto: Ilustracija/Luka Jeličić



U sklopu izvođenja radova tvrtke Ludwig Pfeiffer Adria GmbH na izgradnji javnog sustava odvodnje po projektu „Izgradnja gravitacijskog cjevovoda do crpnih postaja Kolovare 1 i Kolovare 2 i tlačnih cjevovoda“, od ponedjeljaka, dana 14. listopada 2024. godine nastavlja se izvođenje radova na rekonstrukciji i dogradnji kanalizacijske i vodoopskrbne mreže na području Kolovara u Zadru.




Predmetni radovi će se izvoditi prema odobrenoj prometnoj regulaciji prometa u dijelu Ulice Dinka Šimunovića, Ulice Kolovare, Trga Stjepana Buzolića, dijelu šetnice „Karma“ i njenom odvojku prema Ulici Andrije Kačića Miošića, te će biti podijeljeni na faze.


Za vrijeme izvođenja radova prekidi i preusmjeravanja prometnih tokova izvodit će se u fazama kako bi tijekom cijelog razdoblja izvođenja radova promet u navedenom dijelu naselja mogao funkcionirati.


Predmetni radovi izvode se u sklopu izvođenja radova po „Projektu poboljšanja vodno- komunalne infrastrukture aglomeracije Zadar – Petrčane“ i sufinancirani su bespovratnim sredstvima Europske unije.




Iz Odvodnje mole sve sudionike u prometu da obrate pozornost, poštuju privremeno postavljenu signalizaciju i koriste obilazne pravce, te ih mole za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu.