Petak, 27. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

ROĐENDAN KLUBA

Snažna poveznica Drniša i Zadra! Košarkaški klub DOŠK obilježio 50 godina postojanja

Autor: Šime Ćurko

24.09.2024. 11:54
Snažna poveznica Drniša i Zadra! Košarkaški klub DOŠK obilježio 50 godina postojanja

Foto: MUZEJ ZADARSKE KOŠARKE



Prošle subote Košarkaški klub DOŠK iz Drniša obilježio je 50 godina postojanja. Bio je to povod za objavu na Facebook stranici Muzej zadarske košarke, koju vodi Krešimir Butić.


– Obljetnica je obilježena na lijep, skroman način, baš onako istinski dostojno ljudi koji su ga čistom ljubavlju i osnovali. Osim želja koje im upućujemo, dužni smo im na neki način i zahvalu odati jer samo oni koji ne razumiju ne vide i poveznicu našeg KK Zadra s DOŠK-om.
Zastava slave našega kluba snažno se vijori zahvaljujući i rukama snažnih Drnišana. Ivan Sunara, Veljko Petranović, Stojko Vranković, Joško Vukičević oni su od poznatijih, ali ne smijemo i nećemo zaboraviti čovjeka koji se trudio takve veličine stavit pod plavo bijelu bandiru, gospodina Joška Novaka, upravo i jednog od osnivača KK DOŠK.


Dragi prijatelji, neka vam je sretno, još mnogo uspješnih godina rada vam želimo. Pozivamo, posebno u ova teška košarkaška vremena i vodeće ljude KK Zadar da obnove tu snažnu poveznicu jer s dobrim Drnišanima samo dobro može biti i našem Zadru. Korijeni su davno posađeni. Na vama je da ih njegujete – piše u objavi.