Nedjelja, 8. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

POMAK

Fizioterapeut otkrio nove detalje o zdravlju Thompsonovog sina: "Geni kameni čine svoje..."

Autor: Portal ZL

08.09.2024. 18:24
Fizioterapeut otkrio nove detalje o zdravlju Thompsonovog sina:

Foto: PIXSELL



Zdravlje sina Marka Perkovića Thompsona, Ante Mihaela, već dvije godine nije najbolje. U srpnju 2022. hrvatska je javnost doznala da je dječak hitno prebačen iz Splita u Zagreb nakon što mu je pozlilo. Iako se o njegovu zdravstvenom stanju ne zna puno, poznato je da je u bolnici završio zbog zatajenja srca, piše Dnevnik.hr.


Marko Perković Thompson održao je spektakularni koncert na stadionu Hrvatski vitezovi u Dugopolju 16. kolovoza, na kojem se okupilo oko 40.000 ljudi. Na koncertu je bio i Thomposonov sin, zbog čije se bolesti glazbenik povukao sa scene.


“Znate, ja večeras ne bih bio ovdje da nije jednog hrabrog momka za kojeg ste vi puno molili, i hvala vam na tome. Hvala dragome Bogu što ga je ostavio s nama, a tebi, dragi sine, hvala što si i večeras s nama. Voli te tvoj tata, kao i tvog brata, tvoje sestre, mamu”, rekao je Thompson na koncertu i za Antu Mihaela otpjevao pjesmu Sine moj.




Njegov fizioterapeut, Tomislav Pinjuh, je na Instagramu objavio fotografiju s Thompsonom te otkrio Antino stanje.


”Znate da idete pravim putem kada vam vaši idoli ukažu povjerenje da spasite nešto što je njima najvažnije. U ovom nesvakidašnjem slučaju već zadnjih par mjeseci imam zadatak rehabilitirati Antu Perkovića, Thompsonova sina. Unatoč svim nedaćama koje su ga zadesile, geni kameni čine svoje, te zajedničkim snagama hrabro gazimo naprijed”, poručio je Pinjuh. Otkrio je i što su se on i Ante dogovorili.


”Nakon što postignemo zacrtane ciljeve i završimo rehabilitaciju, pao je dogovor da će, uz Božju pomoć, Ante jednog dana na koncertu u Mostaru stajati na svojim nogama i podržavati svog oca, kao što on njega podržava u ovim trenucima”, napisao je stručnjak za neurološku i sportsku rehabilitaciju.


No nakon ogromne medijske pozornosti koju je objava dobila, Tomislav je svoj opis skratio samo na: ”Znate da idete pravim putem kada vam vaši idoli ukažu povjerenje. Zahvale Thompsonu na bitnom zadatku.”, prenosi Dnevnik.hr.