Nedjelja, 8. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

32 C°

38-godišnjak

Kod mjesta Zatona Obrovačkog uhvaćen diler

Autor: Portal ZL

05.09.2024. 10:23
Kod mjesta Zatona Obrovačkog uhvaćen diler

Foto: Ilustracija/NL

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.


U utorak, 03. rujna u 20.55 sati na državnoj cesti DC-56 kod mjesta Zaton Obrovački policijski službenici Postaje prometne policije Zadar zaustavili su automobil zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 38-godišnjak.


Zbog sumnje da se u automobilu nalazi droga, muškaraca je uhićen i doveden u prostorije policije, dok je vozilo vučnom službom dovezeno u krug Policijske uprave zadarske.


Tijekom kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga nadležnog suda u Zadru provedena je pretraga automobila kojom prilikom su policijski službenici oduzeli oko 224,6 grama amfetamina pakirano u tri pojedinačna PVC pakiranja.


Protiv 38-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama te je jučer predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.