Nedjelja, 8. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

29 C°

INFLUENCERICA

Zagonetna Ella Dvornik: 'Poanta je – ne dao Bog da ikada više budem s nekim kao što si ti...'

Autor: M. Č.

04.09.2024. 17:10
Zagonetna Ella Dvornik: 'Poanta je – ne dao Bog da ikada više budem s nekim kao što si ti...'

Foto: Screenshot Instagram/ Ella Dvornik Pearce



Hrvatska influencerica Ella Dvornik sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama nerijetko dijeli različite misli, a ovoga je puta s njima na zanimljiv način prokomentirala prekide, a indirektno i svoj odnos s bivšim partnerom. 


Naime, na svojem je Instagram profilu podijelila nekoliko videa u kojima “razmišlja naglas”.


,,Je li vam se ikada dogodilo kada ste prekidali s nekim da vam je ta osoba rekla: ‘Nećeš više nikada biti s takvim kao što sam ja’? Da li ti ljudi shvaćaju koliko je to glupo? Takvi kao što si ti su ti…da sam htjela biti s tobom, ne bi sada prekidali tako da…“, rekla je Ella, pa zaključila: ,,Poanta je – ne dao Bog da ikada više budem s nekim kao što si ti.”




Podsjetimo, Ella je u procesu razvoda od britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea. Par je zajedno proveo deset godina, a vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu. Zajedno imaju dvije kćeri, Balie Dee i Lumi Wren.


Ella se, nakon dojava i raznih glasina o razvodu para koje su se u međuvremenu proširile, odlučila obratiti pratiteljima.


,,Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče”, rekla je tada.