Srijeda, 4. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

POSEBNA PONUDA

Posjetite dane otvorenih vrata salona Krekić avangard povodom 60. godine poslovanja

Autor: Sponzorirani sadržaj

04.09.2024. 08:00
Posjetite dane otvorenih vrata salona Krekić avangard povodom 60. godine poslovanja

Krekić avangard, obiteljsko poduzeće koje već generacijama širi svoju ljubav i strast prema dizajnu, uređenju interijera i graditeljstvu, slavi šezdeset godina poslovanja te povodom toga u periodu od 9. do 14. rujna u svojim salonima u Bibinjama (Poslovna zona Lonići 6), Šibeniku (Put Bioca 2a) i Splitu (Stobrečka 10a) organizira dane otvorenih vrata te nagrađuje dugogodišnju vjernost svojih kupaca prigodnim poklonima.


Povijest Krekić avangarda seže u davnu 1964. godinu kada započinje poslovanje otvaranjem stolarskog obrta, a ljubav prema uređenju interijera dovodi do širenja djelatnosti na graditeljstvo i trgovinu početkom 2000-tih. Danas su zastupnici i distributeri poznatih svjetskih proizvođača keramičkih pločica, sanitarne opreme, drugih podnih i zidnih obloga kao i wellness opreme, masažnih bazena i sauna.





U svom širokom asortimanu nude trendovske artikle i suvremene materijale po najpovoljnijim cijenama i najboljoj kvaliteti. Njihovi prodajni savjetnici će vam pomoći u pronalaženju svega što je potrebno za ostvarenje vaših vizija idealnog interijera.


Osim trgovinske djelatnosti, bave se i izvođenjem građevinsko-obrtničkih i instalaterskih radova na javnim, stambenim, poslovnim i hotelijersko-turističkim objektima s kompletnim završnim interijerskim uređenjem. Također se bave i rekonstrukcijom, adaptacijom i restauracijom povijesno-kulturnih objekata. Kako bi svojim kupcima pružili cjelovitu uslugu, nude opremanje interijera te kompletnu izradu namještaja od drveta i ostalih raznih, suvremenih materijala.


Za sve detaljnije informacije, asortiman i posebne ponude, posjetite njihovu službenu stranicu.