Utorak, 20. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

TRAGIČNA SITUACIJA

Svekar poginule žene na Viru: "Moramo smoći snage jer sada je na nama da se brinemo o djeci"

Autor: K.E.

19.08.2024. 12:23
Svekar poginule žene na Viru:

Foto: Luka Jeličić



Dan nakon nesreće na Viru u kojoj se pijani vozač automobilom zabio u peteročlanu obitelj te ubio 24-godišnjakinju i ozlijedio njenog muža i troje djece, Hrvatska je i dalje u šoku. S potresenim svekrom razgovarao je Večernji list, koji je otkrio kako bi trogodišnji unuk koji je u teškom stanju trebao biti prebačen u Zagreb.




– Sad smo u bolnici i prije sat vremena rekli su nam da će malog prebaciti u Zagreb. Curica ima teške ozljede, ali su nam rekli da je stabilno. Beba ima vanjske ogrebotine. Možete misliti kako nam je, ali moramo smoći snage jer sada je na nama da se brinemo o djeci.


Sin je teško ozlijeđen, ali uspjeli smo razgovarati s njim. Sad je na meni i supruzi briga za djecu. Mi i dalje kao da ne vjerujemo da se sve to dogodilo. Rekao nam je sin da su otišli na koncert autom, oni su parkirali iza kafića gdje su našli mjesto, a onda su se parkirali i drugi i nisu mogli izaći.


Djeca su mala i htjeli su otići kući pa je sin otišao u kafić k osoblju i pitao može li netko preparkirati auto. Došao je s djecom i netko od osoblja,osoba koja ga je vidjela s djecom, rekao mu je da čeka do tri.




Oni su zbog djece koja su bila nervozna krenuli kući i dogodila se nesreća, rekao je potreseni djed.