– Iako je dječak životno ugrožen, zasad nema znakova pogoršanja i komplikacija. Ovisno o razvoju situacije, konzilij će odlučiti hoće li se liječenje nastaviti u Zadru ili u neku od klinika, pojasnio je dr. Jović.


Nakon prometne nesreće, u kojoj je stradala peteročlana obitelj s križevačkoga područja, u Opću bolnicu Zadar primljeno je troje djece i njihov otac, a majka je poginula na mjestu nesreće.


– Jednomjesečna beba i dalje je najbolje, zbog cijele situacije i okolnosti zbrinuta je na Odjelu za dječju kirurgiju, a teško ozlijeđena četverogodišnja djevojčica jučer poslijepodne premještena je iz JIL-a na odjel, kazao je dr. Jović.




Dvadesetosmogodišnji otac jučer je operiran te je zbog težine ozljeda zadržan u JIL-u, a budu li kontrolni nalazi uredni i on će biti premješten na odjel, rekao je liječnik.


Policijska uprava zadarska izvijestila je da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu te je uz kaznenu prijavu sinoć predan pritvorskom nadzorniku.




U toku dana 29-godišnjak će nakon ispitivanja u Županijskom državnom odvjetništvu biti ispitan i kod suca istrage Županijskog suda u Zadru.