Utorak, 20. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Odbojka na pijesku

Dis Dis opet na vrhu

Autor: Šime Ćurko

16.08.2024. 09:51
Dis Dis opet na vrhu

Foto: KOP Soline



U povodu Međunarodnog dana mladih Klub odbojke na pijesku Soline, na istoimenoj biogradskoj plaži, uz suorganizatora Iliriju d.d.m održan je peti turnir King of the court Ilirija 2024., uz nagradni fond od 480 eura. Igralo se u dvije skupine, po pet ekipa sastavljena od najviše tri igrača, a pravila su bila prilagođena rekreativcima. Nastupilo je svekupno 30 igrača i igračica. Završno razigravanje izborila su dva sastava iz obje skupine te bolji trećeplasirani.


Prvo mjesto osvojila je momčad Dis dis za koju su nastupali Adam Novalić, Bruno Slavica i Toni Mišura, te joj je osim medalja i pehara pripalo i 270 eura. Drugo mjesto (140 eura) pripalo je momčadi Rakov Potok koju su činili Tino Rinkovec, Helena Kovačić i Ivan Ivković, dok je treća (70 eura) završila Mamma mia iz Vodica, u sastavu Denis Tadić, Domagoj Švigir i Tomislav Lokin). Sudili su Leo Zorica, Vedran Dereta, Đorđe Klipa i Zvonimir Petrović.


– Pun pogodak je King off the court za rekreativce jer je izuzetno zanimljivo borbeno i nadasve atraktivno kad pet ekipa na jednom terenu igra. Brojka od deset ekipa prijavila se u roku od deset minuta pa je bilo i ekipa koje su morale odustati s obzirom na limitirani broj. Vidljivo je da su kako sportaši tako i rekreativci željni aktivnosti tokom ljeta što je zapravo i bio cilj svih ovakvog turnira u organizaciji KOP-a Soline. Kako igrači tako i mnogobrojna publika uživala je na plaži Soline i već sada mnogi pitaju hoće li biti i dogodine što je zapravo i bio cilj svih ovih turnira – poručio je novi predsjednik kluba Zvonimir Petrović.