Utorak, 30. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Kakvi komplimenti

Španjolski dnevnik upozorava da Luki ističe ugovor s Realom: "Ako mu ne produže ugovor bit će to dani žalosti..."

Autor: Portal Novi list

27.12.2022. 08:23
Španjolski dnevnik upozorava da Luki ističe ugovor s Realom:

Foto: Luka Modrić/Foto REUTERS

Logično je da na "bijelom radaru" dolaze Jude Bellingham i Enzo Fernandez, no nema veze, to ne znači da Luka mora u mirovinu - napominje autor teksta u AS-u



Španjolski sportski dnevni AS osvrnuo se na činjenicu da sedmorici igrača istekom ove sezone ističu ugovori s Realom. Među njima je i kapetan “kockastih” Luka Modrić.


– Kad njegovo tijelo bude reklo da je dosta, Luka Modrić će objesiti svoje kopačke o klin. Pitanje je, jasno, kada će taj trenutak doći. Njegovi nastupi pokazuju da on nema svoj rok trajanja, a nakon SP-a je zatvorio vrata mogućnostima da napusti hrvatsku reprezentaciju rekavši da će još sigurno odigrati Ligu nacija, a za dalje pak, vidjeti. Iako će u rujnu sljedeće godine napuniti 38, za Ancelottija on je neupitno u prvih 11 ove momčadi. Ove sezone odigrao je čak 1.259 minuta. Logično je da na “bijelom radaru” dolaze Jude Bellingham i Enzo Fernandez, no nema veze, to ne znači da Luka mora u mirovinu. Ne, on ih može voditi u klubu prije nego ode. No, da bi se to dogodilo, Luka mora dobiti novi ugovor. Ovoga trenutka ništa ne upućuje na to da bi se moglo dogoditi išta suprotno. Ali, ako u Madridu ne produže Modrićev ugovor, bit će to dani žalosti, i za Real, ali i za nogomet – stoji u članku objavljenom u AS-u.