Utorak, 23. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

35 C°

klasik

Francuska manikura ima novo ruho

Autor: Mija Dropuljić

23.07.2024. 09:11
Francuska manikura ima novo ruho

Foto: iStock/NL



French nokti su neosporni klasik kada je riječ o dizajnu noktiju. Bezvremenski su, elegantni i odgovaraju apsolutno svakom outfitu. No, čak i apsolutni klasik povremeno treba osvježenje. Pearl French nokti su vjerojatno najromantičnija verzija i vrlo ih je lako kopirati.


Kao što ime sugerira, Pearl French Nails su varijacija klasične francuske manikure. Ipak, za razliku od klasičnog pomalo grubog bijelog vrha, biserna francuska manikura ima nježan sjaj morskih perli.


Zamislite sjajnu unutrašnjost školjke na plaži ili bisernu ogrlicu koja blago svjetluca u večernjem svjetlu. Ovaj sjajni efekt pravi je magnet za poglede, posebno ljeti.




Najbolja stvar kod ovog trenda noktiju je što je jednako lako izvesti kao i tradicionalne French nokte. Isturpijajte nokte u željeni oblik i zaštitite ih slojem omiljenog baznog laka. Nanesite lak u nježnoj krem ili ružičastoj nijansi i pustite da se dobro osuši.


Zatim nanesite klasični bijeli vrh French manikure što preciznije i pustite da se osuši. Na kraju, nanesite lak s efektom bisera preko bijelog vrha.


Prije nego se osuši, koristite alat za točkice ili čačkalicu kako biste pažljivo pomicali sjajni lak u kružnim pokretima i stvorili vrtložni dizajn. Et voilà!


Vaši biserni nokti su spremni! Ovaj trend daje klasičnim French noktima moderan i romantičan izgled, savršen za bilo koju priliku.