Utorak, 23. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

34 C°

petar musa

Hrvatski reprezentativac dobio pozivnicu za MLS All-Star utakmicu

Autor: Hina

23.07.2024. 08:39
Hrvatski reprezentativac dobio pozivnicu za MLS All-Star utakmicu

Foto: Reuters



Povremeni hrvatski reprezentativac i napadač Dallasa Petar Musa (26) dobio je pozivnicu za MLS All-Star utakmicu koja je na rasporedu 25. srpnja u Columbusu, objavila je Major League Soccer. U Columbusu na stadionu Lower.com Field snage će odmjeriti ekipa MLS-a protiv najboljih igrača iz meksičke Lige MX.


Uz Musu poziv je dobio i napadač LA Galaxyja Gabriel Peca, nakon što je otpao ozlijeđeni dvojac iz Inter Miamija Lionel Messi i Luis Suarez. Obojica su se ozlijedila na nedavnoj Copa Americi.


Messi je prije osam dana u finalu Copa Americe u argentinskoj pobjedi protiv Kolumbije ozlijedio gležanj, dok je Suarez u susretu za treće mjesto ozlijedio koljeno.




Bit će to prvi Musin nastup na MLS All Staru otkako je u veljači 2024. stigao u Dallas iz Benfice za 9.7 milijuna dolara, što je rekordna odšteta u povijesti tog američkog kluba.


Musa je ove sezone zabio 13 golova za Dallas i jedan je od najboljih strijelaca MLS-a. Na vrhu ljestvice se nalazi Kolumbijac Christian Arango koji je za Real Salt Lake zabio 17 golova.


Musa će se na All Star susretu pridružiti suigraču Maartenu Paesu. Posljednji put Dallas je imao dva igrača na ovom revijalnom susretu prije dvije godine kada su klupske boje predstavljali Paul Arriola i Jesus Ferreira.