Utorak, 23. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

35 C°

NATJEČAJ

Supernova Zadar poklanja sjajne nagrade

Autor: ZL Promo

22.07.2024. 07:00
Supernova Zadar poklanja sjajne nagrade

Napravite pauzu od ljetnih aktivnosti i sudjelujte u Supernova ljetnom natječaju u kojemu možete osvojiti brojne praktične nagrade.


Svoje vjerne pratitelje na Facebook stranici centra Supernova je i ovoga ljeta odlučila razveseliti zanimljivim nagradnim natječajem.


Narednih pet dana očekuje vas pet krugova natječaja pa svakako pratite dnevne objave na Facebook stranici. Svakoga dana očekuje vas po jedna zagonetka – razni emotikoni tvore naziv jednog poznatog filma, a na vama je da prvi odgovorite o kojem je filmu riječ. Natječaj traje od 22. do 26. srpnja, a proglašenje svih dobitnika bit će 29. srpnja. Budite brzi i točni jer u svakom se krugu odabire po pet dobitnika, a oni osvajaju nagradu koja će sjajno poslužiti ovog ljeta – komplet brendiranih proizvoda s logom Supernove. Za početak tu je ručnik kao neophodan rekvizit za plažu, frizbi za sate i sate dobre zabave i boca, jer hidratacija je ljeti vrlo važna. Sve to dobitnici će moći pospremiti u torbu koju također osvajaju i uputiti se na plažu dobro opremljeni. 


Pravila natječaja možete pronaći na web stranici centra Supernova Zadar, a ako već niste, što prije zapratite Facebook stranicu centra kako vam ni jedan krug natječaja ne bi promaknuo.


Sretno svima!