Srijeda, 17. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

PRIOPĆENJE

KK ZADAR: 'Nije istina da Danijel Jusup sprječava svoje igrače da igraju za reprezentaciju'

Autor: Portal ZL

10.07.2024. 21:15
KK ZADAR: 'Nije istina da Danijel Jusup sprječava svoje igrače da igraju za reprezentaciju'

Foto: Zvonko Kucelin/KK Zadar



KK Zadar je u priopćenju kojeg prenosimo u cijelosti istaknuo ‘kako nije istina da trener Zadra Danijel Jusup sprječava svoje igrače da igraju za reprezentaciju’.


“Tko će se, a tko neće odazvati pozivu i ponosno obući hrvatski dres isključiva je stvar svakog pojedinca, košarkaša pa tako i igrača KK Zadra. Nije istina da trener Zadra Danijel Jusup sprječava svoje igrače da igraju za reprezentaciju.


Luka Božić nakon nesretnog i nespretnog poziva tadašnjeg izbornika Aleksandra Petrovića očekivano se zahvalio dok je na pozive aktualnog izbornika Josipa Sesara imao opravdane razloge (ozljeda, operacija zuba). Marko Ramljak također se ispričao zbog ozljede s kojom se suočavao u drugom dijelu sezone. Dario Drežnjak je svoj doprinos reprezentaciji uredno dao.




Hoće li se Luka Božić ali i svi ostali igrači KK Zadra odazvati sljedećem pozivu izbornika isključiva je stvar pojedinca, igrača a ne trenera Danijela Jusupa za kojeg HKS i dalje nema sluha, unatoč brojnim osvojenim trofejima”; stoji u priopćenju kluba.