Utorak, 16. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

36 C°

BIVŠI IZBORNIK

Igor Štimac: 'Hajduk je postao dom za umirovljenike. Treba biti realan oko nekih stvari...'

Autor: R.H.

09.07.2024. 17:45
Igor Štimac: 'Hajduk je postao dom za umirovljenike. Treba biti realan oko nekih stvari...'

Foto: REUTERS/Molly Darlington



Bivši hrvatski reprezentativac i izbornik Igor Štimac gostovao je u Podcast Inkubatoru, gdje je s voditeljem Filipom Brkićem i Silvijom Marićem pričao o brojnim nogometnim aktualnostima. Neizostavna tema bila je i Hajduk te njihov novi trener Gennaro Gattuso,


“Gattuso bi mogao brzo otići. Hajduk je postao dom za umirovljenike. Treba biti realan oko nekih stvari. Bijeli mogu više napraviti s mladom momčadi. Finalisti juniorske Lige prvaka su trebali igrati mnogo više. Nitko od njih nije napravio korak naprijed. To je tragedija”, rekao je Štimac u Podcast Inkubatoru, prenosi Sportklub. Štimac je kazao da Hajdukovi rezultati ovise o Marku Livaji.


“Livaja je imao jedinstvenu priliku osvojiti trofej s Bijelima. Hajdukovi rezultati ovise samo o Marku Livaji i ako ove sezone ne odigra odlično Hajduk neće završiti u prvih tri”, kazao je Štimac, koji je nedavno dobio otkaz u Indiji. Štimac je u svojoj bogatoj igračkoj karijeri igrao za Hajduk, Dinamo Vinkovce, Cadiz, Derby County i West Ham, a kao trener, osim spomenutih epizoda u Indiji te na klupi Vatrenih, vodio je Zagreb, Zadar, Hajduk, Cibaliju, Sepahan i Al-Shahaniju.