Nedjelja, 29. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

NAPAD U ZATVORU

Splićanin s podebljim dosjeom napadnut u zadarskom zatvoru, teško je ozlijeđen

Autor: Portal ZL

21.05.2024. 09:07
Splićanin s podebljim dosjeom napadnut u zadarskom zatvoru, teško je ozlijeđen

Foto: Ilustracija



Kako doznaje Dalmacija Danas, Josip Čubelić zvani Čuba (37) teško je ozlijeđen u istražnom zatvoru u Zadru. Član zločinačke narkoorganizacije napadnut je od strane drugog zatvorenika i izboden je oštrim predmetom, a ovu informaciju Dalmaciji Danas potvrdili su iz Ministarstva pravosuđa, uprave i digitalne transformacije.


Iako iz ministarstva nisu potvrdili tko je napadnut, Dalmacija Danas iz pouzdanih izvora doznala je da je riječ o Josipu Čubeliću, a doznali su da se nemili zatvorski incident dogodio krajem prošlog tjedna.


“Potvrđujemo da je krajem prošlog tjedna u Zatvoru u Zadru zabilježen incidentni događaj u kojem je jedna osoba lišena slobode tjelesno napala drugu. Napadnuti istražni zatvorenik zadobio je nekoliko površinskih ozljeda te ozljedu šake. Istražnom zatvoreniku odmah je pružena liječnička pomoć, a nadležni u Zatvoru u Zadru poduzeli su dodatne sigurnosne mjere”, otkrili su za Dalmaciju Danas iz Ministarstva pravosuđa, uprave i digitalne transformacije, dodajući da su informacije o zatvorenicima profesionalna tajna te da ne mogu pružiti dodatne informacije.




Posljednji incident vezan za Čubelića je pucnjava koja se prošle godine dogodila na splitskim Skalicama. Čuba je tada propucan u Ulici Table, a sve se dogodilo u blizini dječjeg vrtića nešto prije 16 sati, piše Dalmacija Danas.