Subota, 27. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

34 C°

u potrazi za kolekcionarima

Obožavatelj prodaje slomljenu petu od Taylor Swift: sve prikupljeno ide za liječenje raka

Autor: M. Č.

23.11.2023. 19:51
Obožavatelj prodaje slomljenu petu od Taylor Swift: sve prikupljeno ide za liječenje raka

Nakon što Taylor u ponedjeljak na koncertu razbila Louboutin cipelu, fan kod kojeg je peta završila prodaje ju za dobrotvorne svrhe



Taylor Swift je slomila jednu od svojih sjajnih Louboutin peta ovog tjedna tijekom svog posljednjeg koncerta The Eras turneje u Rio de Janeiru, i bacila ju u gomilu. Sada, sretni obožavatelj koji je uhvatio slomljenu potplatu prodaje je kako bi prikupio novac za liječenje svoje rođakinje oboljele od raka.


Felipe Conrado, koji je imao VIP ulaznice za sva tri rasprodana Swiftina koncerta u Rio de Janeiru, moli ljude da prošire vijest u nadi da će se javiti kolekcionar koji bi kupio jedinstveni predmet. Objavio je vijest na svom Instagram profilu.


,,Kao što su mnogi pratili, u velikoj smo mobilizaciji kako bismo pomogli financirati liječenje raka moje sestrične. Ako možete podijeliti ili proširiti vijest, poveznica se nalazi u opisu mog profila! Hvala vam na pomoći, dijeljenju, pomaganju i širenju vijesti! Dobit ćemo ovu bitku“, napisao je Felipe u opis fotografije na kojoj pozira sa uhvaćenom potplatom.




On tvrdi da će sav novac ići izravno u fond za liječenje njegove rođakinje, Ângele Conrado: ,,Ako je itko od kolekcionara zainteresiran, potvrđujem da će 100% iznosa koje dobijem od prodaje ići direktno u fond za liječenje”.


Ângela, koja ima 36 godina, dijagnosticirana je s melanomom nakon što su joj liječnici uklonili madež s desne ruke i obavili biopsiju, prema njezinoj stranici za prikupljanje sredstava. Ângela traži pomoć kako bi pokrila troškove tri mjeseca liječenja.


Preview


Prisjetimo se, snimka Swift kako korača pozornicom u trenutku kad joj je cipela pukla tijekom nastupa koji je održala u ponedjeljak postala je viralna. Samo s jednom petom još uvijek pričvršćenom, pjevačica je podigla drugu nogu kako bi nadomjestila razliku u visini. Nakon koncerta, Conrado je otkrio da je upravo on uhvatio cipelu dijeleći fotografiju na svom X (ranije Twitter) računu.