ponedjeljak, 28. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Nogomet

Španjolski novinar se podsmjehuje Messiju zbog osvajanja Zlatne lopte, a javio se i Cristiano Ronaldo

Autor: Portal Novilist.hr

31.10.2023. 21:01
Španjolski novinar se podsmjehuje Messiju zbog osvajanja Zlatne lopte, a javio se i Cristiano Ronaldo

Foto: Foto REUTERS

Novinar je kritizirao dodjeljivanje nagrade Messiju ispred Erlinga Haalanda, a s njime se očito složio i Cristiano Ronaldo



RIJEKA Mnogima, a ponajprije navijačima Manchester Cityja, nije najbolje sjelo što je Lionel Messi osmi put u karijeri osvojio prestižnu Zlatnu loptu ispred Erlinga Haalanda.


Norvežanin je ipak izdominirao kada je u pitanju prošla klupska sezona, ali novinari koji su glasali smatrali su da je važnije Messijevo osvajanje Svjetskog prvenstva s Argentinom.


Jednako misli i španjolski novinar Tomas Roncero, a očito i Cristiano Ronaldo. Naime, Roncero je objavio videozapis na Instagramu u kojem je komentirao: “Dogodilo se ono što smo znali da će se dogoditi, dali su Messiju još jednu Zlatnu loptu. Otišao se umiroviti u Miami, iako je već izgledalo kao da se umirovio u PSG-u dok se pripremao za Svjetsko prvenstvo. Da, osvojio je Svjetsko prvenstvo, ali sa šest penala… SP je bio prije 10 mjeseci, sad je studeni”




I tu novinar nije stao. Kritizirao je još nekoliko Messijevih osvojenih nagrada…


“Messi ima osam Zlatnih lopti, a trebao ih je imati pet. Ima Zlatnu loptu koju su trebali dobiti Xavi ili Iniesta, zatim Zlatnu loptu Lewandowskog koji je osvojio šest trofeja u jednoj sezoni i na kraju Haalandovu koji je bio najbolji strijelac sezone.”


A upravo u komentarima na tu objavu javio se Messijev dugogodišnji rival. Cristiano Ronaldo je u komentar samo stavio četiri emojija koja plaču od smijeha, a mnogi su to protumačili kao znak da se slaže sa španjolskim novinarom…