Subota, 27. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

34 C°

ODBOJKA NA PIJESKU

Održan turnir u odbojci na pijesku na biogradskoj plaži Soline

Autor: Šime Ćurko

17.08.2023. 19:18
Održan turnir u odbojci na pijesku na biogradskoj plaži Soline

Foto: KOP SOLINE



Klub odbojke na pijesku Soline organizirao je na plaži Soline dvodnevni turnir, na kojem je nastupilo 100-tinjak igrača i igračica. Održani su tako 59. međunarodni turnir odbojke na pijesku za rekreativce u konkurenciji parova (dva muškarca u dvije žene) te 60. turnir u konkurenciji muškaraca (tri igrača, uz mogućnost nastupa žena). Budući da je riječ o rekreativcima pravila su pojednostavljena, pa je u igri bilo sve dopušteno, osim diranja mreže. U konkurenciji parova nastupilo je 40-ak igrača, a prvo mjesto osvojio je Dupin, koji je u neizvjesnom finalu preokrenuo rezultat i na kraju svladao Kolovare.


Rezultati, finale: Dupin – Kolovare 25:23; za treće mjesto: Čupavci – La Vien 25:11. Sastavi, Dupin: Jure Milačić, Samir Suhonjić, Nadja Suhonjić, Dijana Suhonjić. Kolovare: Gabrijel Surić, Moreno Dražić, Lucija Rovis, Katarina Bobić. Čupavci: Denis Šarić, Domagoj Švigir, Ivona Brkić, Paula Jelavić. La Vien: Nikolić Kristijan, Nikolić Mirjana, Derek Antonija, Derek Luka.


Kad riječ o muškarcima nastupilo je 50-ak igrača, a nakon izlučnih borbi ostale su tri ekipe, koje su igrale »svatko sa svakim. Pobijedila je zagrebačka kombinacija Rakov Potok, drugi je bio DVD iz Vodica a treći Poljski tim.




Rezultati: DVD – Rakov potok 15:21, Poljski tim – DVD 12:21, Rakov potok – Poljski tim 21:11. Sastavi, Rakov potok: Bruno Slavica, Lucija Bobić, Tino Rinkovec. DVD: Denis Tadić, Domagoj Švigir, Vito Blagec. Poljski tim: Marek Kowalczyk, Damian Jedrusik, Bartogz Kowalczyk.


– Ovakva natjecanja su uvijek pun pogodak, kako za igrače, tako i za gledatelje – rekao je Zvonimir Petrović, voditelj turnira.