Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

MARIN ČAVIĆ

Stvorit ćemo preduvjete za daljnji razvoj i napredak općine Starigrad

Autor: Nikolina Lucić

10.02.2023. 08:59
Stvorit ćemo preduvjete za daljnji razvoj i napredak općine Starigrad

Foto: Luka JeličićJoš su samo dva dana ostala do izbora za općinskog načelnika Starigrada i vrijeme je za odluku. Kandidat HDZ-a Marin Čavić tim je povodom uputio završnu riječ svojim biračima i istaknuo kako su se žitelji općine Starigrad tijekom ove kampanje imali priliku uvjeriti se tko je tko.


– Nisam čovjek koje će prozivati i klevetati druge, pripisivati sebi tuđe zasluge ni izigravati uzvišenog moralista jer je to u suprotnosti s mojim uvjerenjima i karakterom. Naprotiv, čovjek sam koji odgovorno i uzdignute glave ide naprijed ka ostvarenju ciljeva koje sam predstavio u više prilika, a koji će rezultirati boljitkom za sve stanovnike općine Starigrad, od Modriča do Sv. Marije Magdalene.


– U više navrata sam istaknuo kako je Općina Starigrad već krenula u realizaciju velikih i složenih projekata za koje je potrebna potpora Županije, ministarstava i Vlade RH, a to su infrastrukturni projekti kao što je vodovod za zapadni dio općine i sustav odvodnje te projekti unaprjeđenja javne i društvene namjene.
– Tijekom kampanje sam isticao važnost razvoja infrastrukture društvene i sportske namjene. Radi se o izgradnji novih i uređenju postojećih sportskih i dječjih igrališta, kao i izgradnji nove školske zgrade za starigradske mališane, a što je visoko na listi prioriteta. Uređenjem društvenog doma, koje je u završnoj fazi, dobit ćemo prostor za korisnike svih dobnih uzrasta, a izgradnja sportske dvorane je cilj na kojem ću predano raditi.


– U svom programu sam naglašavao kako ću poticati sadržaje namijenjene djeci i mladima i od toga ne bježim, ali ću svakako povesti brigu i o našim starijim sumještanima. Uložit ću maksimalne napore kako bismo sve navedeno realizirali te time stvorili preduvjete za daljnji razvoj i napredak našeg kraja.


– Poštovani sumještani, drage Podgorke i Podgorci, nadam se da ste prepoznali kako je moj program realan i ostvariv, ali napominjem, samo uz vašu podršku. Mnogo puta smo dokazali kako zajedno možemo prevladati razne prepreke i ostvariti brojne uspjehe te vjerujem da ćemo i ovog puta pokazati zajedništvo. Stoga vas pozivam da u nedjelju, 12. veljače, iziđete na izbore za općinskog načelnika i zaokruživanjem rednog broja 1. mi date svoje povjerenje.


Vaš Marin (Marko) Čavić


 


Ovaj sadržaj je sponzoriran