Subota, 9. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

dobra zabava

Rockatansky Band na Zgonu u Diklu u petak zabavlja publiku

Autor: Portal ZL

13.07.2023. 08:40
Rockatansky Band na Zgonu u Diklu u petak zabavlja publiku

Foto: Rockatansky BandVeć desetljećima u Zadru je sinonim za dobru zabavu grupa Rockatansky Band. Nekada sastav mladih glazbenika stasao je u jedan od najiskusnijih, a brojnim koncertima, feštama i svirkama u najrazličitijim prigodama stekli su glas najboljih zadarskih zabavljača. Oni koji ih do sada nisu imali priliku čuti, kao i gosti i oni koji se ponovno žele zabaviti s njima, moći će to napraviti u petak od 21 na sat na igralištu ŠRC Zgon u Diklu.


– U zadnje vrijeme dosta nastupamo, sviramo na feštama diljem Zadarske županije, a već imamo upite i za doček Nove godine. Za ovaj koncert imamo širok repertoar, ali kako se svaki put prilagođavamo publici i trenutku, svaka svirka bude nešto drugačija, kaže osnivač benda i klavijaturist Marko Barančić.


Bend svira podjednako domaću i stranu glazbu, s najpoznatijim pjesmama već od 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća pa do izvedbi najpopularnijih pjesama nastalih posljednjih godina.
– Očekujemo da će doći i dosta stranih turista, koje ćemo zabaviti uz najveće svjetske hitove, ali i upoznati s nekim našima. Imamo i ženski vokal, nema bojazni da ćemo nešto propustiti izvesti, poručuje Barančić.


Turistička zajednica grada Zadra organizirat će ovog ljeta više zabavnih događaja u Diklu i Petrčanima, kako bi i tamošnjim gostima i mještanima osigurala dobar provod. Uz nekoliko projekcija Kino Zone ove godine na Zgonu će 6. kolovoza nastupiti i Neno Belan sa svojim Fiumensima.