Četvrtak, 30. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

ZAVRŠNICA PRIPREMA

Poznati domaći TikTokeri trče Wings for Life World Run za one koji ne mogu!

Autor: Portal ZL

29.04.2023. 11:25
Poznati domaći TikTokeri trče Wings for Life World Run za one koji ne mogu!

Foto: Arhiva ZLRafaela Seba, Mirsad Kadić, Mateo Elez i Leon Kosanović osnovali su svoj Wings for Life World Run tim i pozivaju fanove da im se 7. svibnja pridruže na utrci.


Veliki globalni humanitarno-trkački spektakl je uskoro pred nama i svi se tome veselimo! Što je najvažnije, Hrvatska dobiva sve više osebujnih Wings for Life World Run timova čiji će članovi udružiti snage, s ciljem da se ozljede leđne moždine učine izlječivima.


Tako su i poznati hrvatski TikTokeri odlučili okupiti vlastiti Mood.hr tim za ovogodišnji Wings for Life World Run, kako bi 7. svibnja trčali za one koji ne mogu, a usput i motivirali svoje followere da učine isto.
– Prošle godine sam trčala na ovoj utrci i ne mogu riječima opisati kakav je to osjećaj. To morate sami iskusiti!, naglašava kapetanica tima Rafaela Seba, poznata hrvatska TikTokerica koja jedva čeka još jednom svojim fanovima prenijeti dio ugođaja sa same staze.


– Uvijek se nađe nešto za podijeliti, što je smiješno i zabavno, ali definitivno će najbolji biti live s atmosferom na samoj utrci, priča Rafaela.


Mirsad Kadić nada se da će ponoviti svoj dobar nastup na stazi od prošle godine, ali i da će ga njegovi followeri podržati i uključiti se u Wings for Life World Run.


– Iskreno se nadam da hoće, jer trčimo za one koji ne mogu i radimo sve ovo u dobrotvorne svrhe. Prošle godine sam istrčao 10 kilometara, ove godine bih volio više i nadam se da ću u tome i uspjeti, govori Mirsad.


Za Matea Eleza, još jednog poznatog TikTokera, Wings for Life World Run bit će prilika da se okuša u jedinstvenom formatu natjecanja, u kojem cilj stiže natjecatelje, a ne obratno.


– Trčanje mi inače nije izvan comfort zone, ali s obzirom na to da nisam od ljeta trčao dulje od 10 minuta na traci prije treninga, sigurno će biti izazovno. Ipak, mislim da će mi okolina i atmosfera puno olakšati, priča Mateo Elez.


TikTok tim upotpunjuje svojim prisustvom i Leon Kosanović koji se nada rušenju vlastitog osobnog rekorda.


– Najviše me gura naprijed samodokazivanje jer znam koliko je ljudsko tijelo izdržljivo i uživam u procesu pomicanja vlastitih granica. Volio bih nadmašiti prošlogodišnji rezultat od 12,88 km, a i putem društvenih mreža osvijestiti što više ljudi o ovoj humanitarnoj utrci, poručuje Leon.


Dakle, hrvatski TikTokeri vrlo se ozbiljno pripremaju za utrku i jedva čekaju dati sve od sebe, jednom kad prve svibanjske nedjelje točno u 13 sati svi zajedno jurnemo prema boljoj budućnosti, u kojoj ozljede leđne moždine postaju izlječive.